اموزشگاه عکاسیبله، برخی از افکت ها خاص هستند، و ممکن است نخواهید همیشه از آنها استفاده کنید. اما شما از یک لنز فیش آی هم هر روز استفاده نمی کنید.

داشتن یک محدوده انتخاب، فضای بیشتری برای عکاسی به شیوه ای متفاوت به شما می دهد. استفاده از لنزهای مختلف می تواند به ما کمک کند تا دنیا را به شکل هیجان انگیز جدیدی ببینیم و فرصت هایی برای ایجاد تصاویر خاطره انگیز خلق کنیم.
[عکاسی خلاقانه با ماتی یا تاری عمدی]

آموزش تکنیک های عکاسی برای انجام این کار:
۱
بوکه
[عکاسی بوکه]

عکاسان به کیفیت نواحی خارج از فو یا مات تصویر (در پیش زمینه یا پس زمینه) بوکه می گویند و بوکه زمانی ایجاد می شود که از سوژه با یک عمق میدان کم عکس می گیرید. لنزهای مختلف انواع بوکه مختلفی به شما می دهند. معمولا لنزهای پرایم سریع یا لنزهای ماکروی با کیفیت تر، نرم ترین و دوست داشتنی ترین بوکه ها را دارند.

بوکه اساساً به میزان کم بودن عمق میدان شما وابسته است (دقت کنید هر چه پس زمینه از سوژه شما دورتر باشد، بوکه نرم تری خواهید داشت). برای رسیدن به عمق میدان کم باید با عوامل تاثیر گذار بر عمق میدان (دیافراگم، فاصله دوربین تا سوژه و فاصله کانونی) آشنا باشید که «ویدیو آموزش ۳ عامل موثر بر عمق میدان در عکاسی» به شما یاد خواهد داد.

احتمالا دارید فکر می کنید که بهترین بوکه با داشتن یک لنز تله بلند (فاصله کانونی زیاد)، فو از فاصله خیلی نزدیک روی سوژه، با دیافراگم خیلی باز (مثل f2.8 تا f1.2) به دست می آید؟ درست فکر می کنید، همه اش همین است!

لنزک: مقاله « چگونه به پس زمینه مات یا بوکه دست یابیم» همه چیز در مورد بوکه در عکاسی (شامل مطالب بالا) را به شما عزیزان آموزش می دهد. شما همچنین می توانید با مطالعه کتاب الکترونیکی «بوکه» روی پیشرفت عکاسی خود سرمایه گذاری کنید و علاوه بر یادگیری مفاهیم پایه بوکه، سطح پیشرفته ای از بوکه را به دانش و تکنیک های عکاسی خود اضافه نمایید.
[عکاسی خلاقانه با ماتی یا تاری عمدی]
۲
فو انتخابی

در عکاسی ماکرو یا کلوزآپ، فو انتخابی (selective focus) برای جذب نگاه بیننده به قسمتی خاص از تصویر استفاده می شود. این کار با استفاده از یک عمق میدان کم انجام می شود. فو انتخابی، برای برجسته کردن یک المان برجسته در صحنه و مات (تار) کردن همه چیز های دیگر برای حذف عوامل حواس پرتکن ایده آل است.

نکته: هنگام کار کردن با عمق میدان کم یا باریک، شما باید نقطه فو تان را دقیقا روی جایی که در کادر می خواهید قرار دهید. در غیر این صورت کاملا واضح خواهد بود که جایی می خواستید شارپ باشد مات شده است. مردم اشتباهات در ترکیب بندی را خیلی زود تر از اجراهای موفق متوجه می شوند.

 

کانون تخصصی آموزش عکاسی مرداد

 

برای  مشاهده آمورش های بیشتر برروی >>آکادمی مرداد<< کلیک کنید


ایده عکاسی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نقش هنر رزین سختی گیر خبر دزwww.khabardez.blogfa.com مکمل های ورزشی برای لاغری و چاقی اجاره آپارتمان مبله سلام شیخ سئو سایت / طراحی سایت لباس بیمارستانی تولیدی آرین راهی بسوی رستگاری